Snežana Babić Sneki iskreno progovorila da još uvijek čeka pravog muškarca

Snežana Babić Sneki od svog prvog pojavljivanja na estradnoj sceni ne ostavlja nikoga ravnodušnim, pa tako ni danas. Iako je u zadnjoj dekadi pete decenije još uvijek mami svojim atraktivnim izgledom, a naročito dugim nogama.

Ipak, iako je sigurno lomila mnoga muška srca, o njenom emotivnom životu nikada se nije mnogo znalo. Kako ona kaže, nikada nije željela da mediji mnogo govore o njenom privatnom životu, iako ima jedan brak iza sebe.

– Imam jedan brak iza sebe ali nikada nisam željela da se o tome piše. Tražili su mi mediji koliko puta da pričam o tome ali ja sam uvijek govorila da ne želim i ispoštovali bi me. Nisam neko ko bi sve slikao za novinare, to je moja stvar – kazala je Sneki, koja još nije pronašla čovjeka koji će joj biti prava podrška.

– Nikada nisam imala neki vjetar u leđa što se muškaraca tiče. Muzika je moja ljubav od malena, pa ako naiđem na muškarca koji će da prihvati to sve i bude moja podrška, javiću. Ovako su i varijante super – šaljivo će pjevačica.

Međutim, iako je bez muškarca, kaže da je sretna, zadovoljna i ostvarena žena. Nikada se nije pokajala što korača estradnim stazama, ali da kojim slučajem nije pjevačica bila bi doktorica. A sigurna je da bi i na tom polju bila jednako uspješna kao i na estradnom.
Izvor:
(expressmag.ba)
Comments

comments