Nisu muškarci ako ne žvaću kožu p**isa,ili piju spermu starijih članova. Pogledajte najodvratnije se**ualne rituale na svijetu, toliko odvratno a još uvjek postoji.VIDEO

Koliko odvratne spoznaje na jednom mjestu vidjet ćete tek nakon što upoznate ove zajednice. Koliko ljudsko društvo u nekim krajevima svijeta zaostaje te koliko je primitivno dokazi su ovi snimci utemeljeni na tradiciji ovih društava. Upoznajte pet najbizarnijih običaja od kojih bi vam se brak i to što jeste zgadilo toliko da se uopće ne biste osječali čovjekom.
Broj jedan Mardujara plemena – osnovna činjenica je da kradu žene za brak,tačnije djevojčice, a da bi to mogli starješine im odrezuju polni organ koji oni potom žvaču a poslije oporavka , slijedi deformacija polnog organa,rasijecanje i premještanje mokraćnih kanala.

Broj dva- Trebrianders
Uodnosu na prethodne ne čekaju mnogo na spolni odnos kao na brak, djevojčice imaju odnose jos sa 6-8 godina a dećki do 10te.

Broj tri Sambians plemena- Suština i ono najbitnije jeste odvojiti dječake od djevojčica potpuno, dislocirati ih tako da se od sedme godine života pa narednih deset uopće ne vide, a do tada mupkarci su dužni piti spermu i urin svojih starješina da bi postali muškarčine, iako postaju bolešljivi, povračaju te imaju krvarenja.

Pogledajte i ostala dva sistema , koji nisu nimalo privlačniji od prethodnih, sve će vam biti jasno.

Naredni put kada zaželite da ste rođeni u Njemačkoj ili Americi , zahvalite Bogu što ste tu gdje jeste.

Pogledajte video
Comments

comments