POČINJU PAROVI 6: Hepi se oglasio, izbacili KO su potencijalni učesnici – jedno NOVO lice koje zna ceo Balkan!

Produkcija “Parova” je danas otkrila mnoge detalje o šestoj sezoni rijalitija Parovi, ali se tu nije zaustavila.

Odmah zatim usledila je prava “bomba”!

Svima je bilo jasno da ćemo Parove vrlo brzo ponovo uskoro da gledamo na TV Happy. Tačan datum je, međutim, bio neizvestan – sve do sada.

A onda – bum! Čak i oni najverniji fanovi “Parova” verovatno nisu očekivali da će to da bude tako brzo. A datum je – 16. septembar!

S obzirom da se, kao što je poznato, zahuhtava “Zadruga” na TV Pink, nema sumnje da sleduje novi “rijaliti rat”! Možda i najžešći do sada.

Naime, u šestoj sezoni najavljuje se učešće jednog lekara, ali i jednog poslanika.

– Istina je da će među takmičarima biti doktor i decenijski poslanik u našem Parlamentu – potrvdili su u produkciji Hepi televizije.

– Uvek idemo korak dalje i u skladu sa željama naših gledalaca. Naš rijaliti nije parada šunda, kiča i neukusa i već i program u kojem nešto treba i da se nauči. Pokazali smo i naišli na veliku podršku gledalaca, dok smo mirili zavađene članove porodica, pomagali da pobedi ljubav, izvodili takmičare na pravi put, a nismo se rugali njihovom nesnalaženju u životu i nevoljama koje su ih snašle. Nama jeste cilj gledanost, ali ne po svaku cenu.

– Ova sezona će poimeriti granice I pokazati da je rijaliti mesto gde moće mnogo toga korisnog da se nauči – otkrivaju iz produkcije.

– Prošlo je vreme vike i seksa pred kamerama – završio je izvor.
Comments

comments