“SKORO SVE PEVAČICE SU KUR*E” Saška: “Bekuta voli trojku, Vesna je alkos…”

Pevačica Saška Karan je pred ulazak u rijaliti “Zadruga” otkrila štošta o mnogim kolegama sa estrade.

Na pitanje šta misli o vezi Ane Bekute i Mrke koji se još nije razveo, Saška je rekla:

– On se još nije razveo?! E kakav je to kavaljer, užas. Nisu oni jedini u ljubavnom trouglu, ali ne razumem Anu. Ne znam šta bi trebalo da se desi da bih ja bila u ljubavnom trouglu. Izgleda da Ana voli trojke. Da spava sa Mrkom i njegovom ženom. Ja bih taj brak rasturila, naterala bih Mrku da se razvede, a ne bih trpela sve to kao Ana – rekla je Karanova za “Svet”, a osvrnula se i na koleginicu Vesnu Zmijanac:

– Vesna Zmijanac jeste lečena alkoholičarka. Ona je na “Farmi” prepatila za jednom čašicom rakije ili piva, a navodno je obećala Nikoliji da ništa neće okusiti. Ja sam videla tu patnju u njenim očima, to kako jedva čeka da popije malo… Pa samo je jela i pušila da bi zaboravila na alkohol. Naravno da nije dobro da Nikolija ostavlja svoje dete kod majke koja je lečeni alkoholičar. Nikada niste načisto sa takvim osobama koji su zavisnici od narkotika ili alkohola, ali to nije sramota, to je bolest, i ja se nikada bolesnim ljudima ne bih rugala. Svakako malo dete takvim osobama ne bih nikada ostavila na čuvanje jer ne znate na čemu ste. Treba se bojati takvih ljudi.

Prokomentarisala je ona i Acu Lukasa i Sonju:

– Pa ta Sonja je bila sa Markom Jarićem, to je bivši komšija mog supruga. Nije Sonja luda, meni liči na jednu ozbiljnu sponzorušu. Tražila je dublji džep od Lukasovog. A što se tiče Ane Sević, ne znam ništa posebno o njoj, ali mogu samo da vam kažem da su skoro sve pevačice ku*ve – rekla je.

Saška je za “Svet” priznala i da se potukla sa jednom koleginicom:

– Jao, putovale smo do Pariza, Nada Topčagić je sedela do mene i od straha me je štipala, grebala, napravila mi modrice. Ja se takođe bojim aviona, ali ćutim, a ona em što je bila pijana, em me je izudarala. Kada sam izašla, ruke su mi bile izgrebane i u modricama. Tada sam joj rekla da nikada više neće sesti do mene, ali posle mi je bilo i simpatično. Ja nju volim jer je luckasta na pozitivan način i nije zla kao većina pevačica – rekla je i otkrila koja koleginica je najzlobnija:

– Pa Zorica Brunclik je najzlobnija, ali ima ih tu još mnogo. Sećate se da je u “Parove” došla sa Kemišom jer se uplašila da sama stane pred mene. Nema ništa gore nego kada seljanka kao Zorica iz opanaka uđe u cipele. Ona je prava pokondirena tikva. Mnogo mi je ružna. Rođena je takva i nikada se ta rugoba neće promeniti, nema joj pomoći ni da se opet rodi.
Comments

comments