Umrla djevojčica koja se “udala“ za svog oca!

Jednogodišnja djevojčica koja se prošlog mjeseca “udala“ za svog tatu izgubila je borbu za život. Popi Mai prije nekoliko mjeseci je oboljela od raka, a nakon što su ljekari rekli njenim roditeljima da ima samo nekoliko dana života, njen otac Endi Bernard odlučio je da joj ispuni svoju veliku želju i priušti joj vjenčanje iz snova na kome se “udala“ za njega.
90582_capture-20160507-034156

“Kada smo saznali da ćemo dobiti kćerku, rekao sam da će jednog dana imati vjenčanje iz snova, ali nisam mislio da će to biti ovako“, rekao je slomljeni 31-godišnji Endi.

Djevojčici je u nedavno dijagnostikovan tumor bubrega, a proširio se i na pluća i na mozak. Ljekari su roditeljima rekli da djevojčici preostaje još nekoliko dana života pa su im dozvolili da je odvedu kući, gdje je provela posljednje trenutke sa porodicom.

Preminula je na rukama svog oca, dok je majka milovala po glavi.

“Danas sam gledala naše predivno dijete kako dobija anđeoska krila. Iako me boli što je neću gledati kako raste i kako se smije, znam da je sad mirna, na mjestu na kome nema bola ni patnje“, rekla je njena 29-godišnja majka Sami.

Endi i Sami žele da prikupe novac i otvore centar za djecu obolelu od iste bolesti s kojom se borila njihova kćerka.
(24sata.rs)

Comments

comments

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *